Prestatieverhaal Bibi

Bibi

Onze FEM45 trainee Bibi aan het woord: "Bijna 1 jaar sport ik met veel plezier bij Krachtlab, waar ik de FEM45 lessen volg. In de FEM45 lessen worden gevarieerde trainingen gegeven in een kleine groep. Er is hierdoor veel persoonlijke aandacht. Voor mij zorgt het sporten in deze kleine groep voor extra motivatie en doorzettingsvermogen om samen een doel te behalen. Daarnaast zijn we ook uitgegroeid tot een gezellige vaste groep, waardoor even bijkletsen na de training er tegenwoordig ook bijhoort. Wat ik zo fijn vind aan het sporten bij Krachtlab is de professionaliteit en sfeer. Iedereen is er om aan zijn of haar eigen doelen te werken en iedereen heeft respect voor elkaar."

Lees het verhaal van Kim

Home

KOM IN CONTACT
MET KRACHTLAB

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Samen sterker worden. Samen groeien. Samen doelen bereiken. Hoe divers die persoonlijke doelen ook zijn. Krachtlab bestaat uit een groep gelijkgestemde coaches, therapeuten, atleten en opleiders die elkaar ondersteunen. Allemaal met de neus dezelfde kant op en allemaal met de juiste mentaliteit die nodig is om betere resultaten te behalen. Want persoonlijke doelen behalen we bij Krachtlab samen.

YOUR DAILY ESSENTIALS

Geef je lichaam en uiterlijk een natuurlijke boost!


ONZE LABELS

Het brede dienstenpakket van Krachtlab is onderverdeeld in diverse labels. Doordachte concepten die specifieke vragen uit de markt beantwoorden.

KNOWLEDGE IS KING

Krachtlab is geen standaard gym. Geen gym waar je ‘s nachts kan sporten, ook niet waar je de eerste twee maanden gratis sport. Krachtlab is een geval apart, in de positieve zin van het woord, en onderscheidt zich door zijn inhoudelijke meerwaarde. Krachtlab is dé kennisbank op het gebied van krachttraining.

"Dit is wat ik zocht, trainen met de juiste begeleiding. De trainers zijn gewoon top, super enthousiast en correct. Ze sturen je bij wanneer nodig en op een leuke manier. Gewoon top bij Krachtlab"

Maarten

"Mooie krachtsport gym, gezellige sfeer en top visie!"

Joep

"Hele persoonlijke benadering, je techniek wordt altijd in de gaten gehouden en het team durft origineel en vernieuwend te zijn. Ook een sterke en onderbouwde eigen visie op training. Daarnaast geweldige sfeer tussen leden onderling en ontzettend veel succesverhalen, inclusief mijn eigen."

Jolien

"Voor mij hielp het om de achterliggende fysiologie te begrepen met bijbehorende trainingseffecten en methodes. Zo werd strength en conditioning training voor mij de sleutel tot verbetering van mijn primaire sport prestaties."

Tim

"Bijna 1 jaar sport ik met veel plezier bij Krachtlab, waar ik de FEM45 lessen volg. In de FEM45 lessen worden gevarieerde trainingen gegeven in een kleine groep. Er is hierdoor veel persoonlijke aandacht."

Bibi

"Dankzij het aanbod van krachtlab kan ik eindelijk op mijn sportprothese rennen omdat mijn lichaam sterk genoeg is. Ik heb dan ook besloten om mijn trainingen bij Krachtlab door te zetten en nog sterker en fitter te worden."

Kim

PARKSTAD

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

MIJNSTREEK

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

MATERIAAL

Krachtlab schept in de wereld van de krachttraining ideale condities om probleemloos te werken aan de persoonlijke doelen van zijn trainees. Essentieel hierbij is goed materieel. Maar gewoon goed is niet goed genoeg. Beide Krachtlab-locaties zijn uitgerust met materiaal van ATX, Rogue, Matrix en Keiser.

krachtlab-labels

LABELS

Het brede dienstenpakket van Krachtlab is onderverdeeld in diverse labels. Doordachte concepten die jouw hulpvraag kunnen beantwoorden.

Read more

OPEN GYM

In de open gym krijg je toegang tot high end coaching en het beste materiaal. Je wordt gekoppeld aan een coach die jouw beginsituatie uitgebreid analyseert. Vervolgens wordt er een beweegplan opgesteld in functie van jouw doelstelling. Elke 4 tot 6 weken krijg je een coach sessie waar je trainingen geëvalueerd worden en na elke periode ontvang je een volledige update in training.

Meer details


EXTENDED OPEN GYM: FEM45

De FEM45 is alleen toegankelijk voor dames. In kleine groepen (max. 8 personen) met 1 personal trainer wordt er les gegeven. De nadruk ligt op het vrouwelijk lichaam. Alle elementen van krachttraining komen terug binnen de FEM45, zowel het conditioning aspect als het kracht aspect. Het is de manier om in aanraking te komen met Krachtlab en krachttraining op een veilige en verantwoorde manier.

Meer details


EXTENDED OPEN GYM: POWERLIFTING

Binnen Krachtlab Powerlifting bereiden wij je voor op een powerliften-wedstrijd binnen de Koninklijke Nederlandse Krachtsport Bond (Krachtsport NL). Je interesse is daarom specifiek: Squat, Benchpress, Deadlift. Je volgt de reguliere intake-procedure en daarnaast ontvang je een uitgebreid advies (macro-optimalisatie) om je lichaamsgewicht af te trainen naar gewenste gewichtscategorie. Op de wedstrijd verzorgd Krachtlab de coaching zodat jij er niet alleen voor staat.

Meer details


EXTENDED OPEN GYM: NUTRITION

In veel gevallen is trainen niet genoeg. Leefstijl-stagnatie is in de meeste gevallen te wijten aan slechte voedingsgewoonte. Vaak eet men te veel of te weinig. Naast je trainingen zorgt onze nutrition coach er voor dat jij met gewenste resultaat kan genieten van een gebalanceerd leven.

Meer details


EXTENDED OPEN GYM: KRACHTLAB PRO (TOPSPORT) TRAINING

Als wedstrijd en topsporter kan je niet zonder krachttraining. Het zorgt er immers voor dat je blessurevrij blijft, nog sterker en nog sneller. Kies je voor Pro-training dan kies je voor kwaliteit. Op maat gemaakte programma’s die afgestemd zijn op jouw wedstrijdkalender. Ook wordt er gekeken naar je voeding en leefstijl gewoontes.  Bij jonge sporters kijken we naar de combinatie school en sport.

Meer details


LEEFSTIJL ONLINE

Krachtlab coaching overal ter wereld!

Meer details


PERSONAL TRAINING EN SMALL GROUP PERSONAL TRAINING

Deze begeleiding is de meest intensieve vorm. We gaan niet liegen; dit moet je heel graag willen en je moet er klaar voor zijn. Alle onderwerpen komen aan bod. Voeding, training, slaap, stress, werk, thuissituatie. Een personal trainer claimt een stukje van jouw week-indeling. Naast de trainingen wordt er met huiswerk opdrachten gewerkt. Onze personal trainers laten je niet los totdat je doelen bereikt zijn.

Meer details


ACADEMIE

Krachtlab academie voorziet praktische kennis en inzichten van de krachtsport. Vrouwen die kennis willen maken met krachttraining kunnen een clinic boeken bij de academie. De sportieve onderwijswereld leert meer over de praktische coaching achter de krachtsport en crossfitters onderwijzen we in het aanleren van de compound lift. Therapeuten, krachtsporters, coaches, maar ook fitness-bedrijven komen bij ons voor educatie.

Meer details


BREAKFAST CLUB

Trainen onder top-begeleiding met collega-ondernemers, managers en directeuren. Voor werktijd! Samen op de vroege ochtend tot het uiterste gaan om vervolgens een gezond hapje te eten. Zo start je de dag goeden heb je je netwerk aangesterkt! De trainingen vinden wekelijks plaats en er volgt ook een standaard intake-procedure.

Meer details


Wij zijn Krachtlab

 • JOHN VOORJANS

 • VIRGIL VAN DEN BERG

 • JOSHUA VANDERHEIJDEN

 • RON VISSER

 • ZOË MOMMERS

 • NICKY GORISSEN

 • RIM PINCKERS

 • MAARTJE CLAESSEN

 • TOM NILLESEN

 • TIM DEUSS

 • SERGE HEIJNEN

Onze coaches zijn de kennisbank op het gebied van krachttraining en voeding. People persons met een oneindige drive om anderen beter te laten presteren. Als lid van de Krachtlab-community kan je altijd terugvallen op de steun en objectieve feedback van onze betrokken professionals. Jouw doelen worden onze doelen. Zo wordt gebouwd aan duurzame relaties.

Book me

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Schuttersstraat 9
6181 AC Elsloo

Open in Map


This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Roda J.C. Ring 83-A
6466 NH Kerkrade

Open in Map

Powerlifting-Krachtlab

POWERLIFTING

Harder. Beter. Sterker. Verleg continu je eigen grenzen en omarm het proces dat hierbij komt kijken. Nicky brengt je verder.

Read more

POWERLIFTING
ONLINE COACHING
MET NICKY GORISSEN

Je stelt je powerlift doelen niet om na te jagen, maar op te vernietigen! Geen excuses, geen uitwegen meer, enkel jezelf keer op keer overtreffen. De Krachtlab manier boekt resultaat. Altijd. Voor iedereen. Overal.

Exclusief, op jouw toegespitst en zonder compromis gaat Nicky je coachen, sturen en écht verder helpen. Wat er ook voor nodig is. Je hebt het succes van je missie zelf in de hand. Het enige wat je nog moet doen is beginnen. 'Nu is ut tied!'

 • MAATWERK AANPAK

  De begeleiding is 100% op het individu toegespitst. Jou persoonlijke doelen en ambities zijn de drijfveer voor het proces. Iedere trainee is uniek en dus ook de aanpak van jou proces, geen cookie cutter templates maar maatwerk.

 • PERSOONLIJKE BEGELEIDING

  De begeleiding vind online plaats. Niet slechts 1 x per week, maar veel 1-op-1 contactmomenten via videobellen, whatsapp en telefoon, wat voor jou het beste past. Er is geen drempel om te schakelen met Nicky!

 • OFFLINE SESSIES

  Maandelijks 1 fysieke offline sessie van 1,5 uur met Nicky. Dit om bijvoorbeeld een uitgebreide technieksessie te doen of een belangrijke training in een wedstrijdvoorbereiding samen te doen.

 • 1-OP-1 FEEDBACK VAN NICKY

  Feedback op al je lifts, maximaal 24 uur na het ontvangen van het doorgestuurde beeldmateriaal. Nicky zorgt dat je snel reactie hebt om jou proces te optimaliseren zodat jij het optimale resultaat uit je trainingen haalt.

 • CONTINU VERBETEREN

  Het proces wordt continu verbeterd. We gaan verder met zaken die werken en schrappen snel de onderdelen die geen toegevoegde waarde hebben. Snel, hard, gedreven en gefocust.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Schuttersstraat 9
6181 AC Elsloo

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Openingstijden:
Maandag - vrijdag: 07.00 - 21.00
Zaterdag: 08.00 - 17.00
Zondag: 08.00 - 15.30

Roda J.C. Ring 83-A 
6466 NH Kerkrade

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Openingstijden:
Maandag - vrijdag: 07.00 - 21.00
Zaterdag & zondag: 08.00 - 13.00

Volg ons op social media!