EXTENDED OPEN GYM: FEM45

De FEM45 is alleen toegankelijk voor dames. In kleine groepen (max. 8 personen) met 1 personal trainer wordt er les gegeven. De nadruk ligt op het vrouwelijk lichaam. Alle elementen van krachttraining komen terug binnen de FEM45, zowel het conditioning aspect als het kracht aspect. Het is de manier om in aanraking te komen met Krachtlab en krachttraining op een veilige en verantwoorde manier.


EXTENDED OPEN GYM: POWERLIFTING

Binnen Krachtlab Powerlifting bereiden wij je voor op een powerlifting-wedstrijd binnen de Koninklijke Nederlandse Krachtsport Bond (Krachtsport NL). Je interesse is daarom specifiek: Squat, Bench Press, Deadlift. Je volgt de reguliere intake-procedure en daarnaast ontvang je een uitgebreid advies (macro-optimalisatie) om je lichaamsgewicht af te trainen naar gewenste gewichtscategorie. Op de wedstrijd verzorgd Krachtlab de coaching zodat jij er niet alleen voor staat.


EXTENDED OPEN GYM: NUTRITION

In veel gevallen is trainen niet genoeg. Leefstijl-stagnatie is in de meeste gevallen te wijten aan slechte voedingsgewoonte. Vaak eet men te veel of te weinig. Naast je trainingen zorgt onze nutrition coach er voor dat jij met gewenste resultaat kan genieten van een gebalanceerd leven.


EXTENDED OPEN GYM: KRACHTLAB PRO (TOPSPORT) TRAINING

Als wedstrijd en topsporter kan je niet zonder krachttraining. Het zorgt er immers voor dat je blessurevrij blijft, nog sterker en nog sneller. Kies je voor Pro-training dan kies je voor kwaliteit. Op maat gemaakte programma’s die afgestemd zijn op jouw wedstrijdkalender. Ook wordt er gekeken naar je voeding en leefstijl gewoontes.  Bij jonge sporters kijken we naar de combinatie school en sport.


KRACHTLAB LEEFSTIJL COACHING

Leefstijl planning en coaching op maat. Om mensen binnen en buiten onze gym nog verder te helpen in hun leven bieden we lifestyle coaching op maat. Geen personal training maar persoonlijke begeleiding waar ingezet wordt op gedragsverandering.


PERSONAL TRAINING EN SMALL GROUP PERSONAL TRAINING

Deze begeleiding is de meest intensieve vorm. We gaan niet liegen; dit moet je heel graag willen en je moet er klaar voor zijn. Alle onderwerpen komen aan bod. Voeding, training, slaap, stress, werk, thuissituatie. Een personal trainer claimt een stukje van jouw week-indeling. Naast de trainingen wordt er met huiswerk opdrachten gewerkt. Onze personal trainers laten je niet los totdat je doelen bereikt zijn.


ACADEMIE

Krachtlab academie voorziet praktische kennis en inzichten van de krachtsport. Vrouwen die kennis willen maken met krachttraining kunnen een clinic boeken bij de academie. De sportieve onderwijswereld leert meer over de praktische coaching achter de krachtsport en crossfitters onderwijzen we in het aanleren van de compound lift. Therapeuten, krachtsporters, coaches, maar ook fitness-bedrijven komen bij ons voor educatie.THE GOOD COMPANY

Bij Krachtlab heerst een topsportklimaat. Dé reden voor ondernemers om juist bij ons te werken aan hun gezondheid. Want ondernemen is topsport. Het vergt fysiek én mentaal veel. Een gezond lichaam en heldere geest zijn dan ook essentieel om optimaal te presteren. In de gym, maar zeker ook in je bedrijf.


Schuttersstraat 9
6181 AC Elsloo

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Openingstijden:
Maandag - vrijdag: 07.00 - 21.00
Zaterdag & zondag: 07.00 - 15.00

Volg ons op social media!