Staat binnenkort hier jouw prestatieverhaal tussen? Neem contact op!

Bibi

"In iets negatiefs zit altijd wel iets positiefs💪🏻" het motto van strijder Kim! Wij zijn gegrepen door haar tomeloze inzet en energie en blij deze topper te mogen verwelkomen bij Krachtlab. Haar verhaal:

"Nu 9 jaar geleden kreeg ik de diagnose kanker. Ik was toen 22. Direct moest ik een zware operatie ondergaan aan mijn enkel en 30 bestralingen. In 2016 was de kanker weer terug. Hierdoor werd mijn onderbeen geamputeerd. Vele operaties later wilde ik fit genoeg worden om op een sportprothese te kunnen rennen en weer te kunnen gaan werken.

Krachtlab, en dan met name mijn coach John, had een mooi aanbod om mij zowel lichamelijk als psychisch te ondersteunen. Wat ik in deze korte tijd bereikt heb had ik voorheen onmogelijk verklaart. Door 1 keer per week te trainen ontdekte ik dat ik met de prothese veel meer kan dan ik had verwacht.

Het motiveert mij dan ook om iedere week ‘ook als de prothese niet lekker zit’ te trainen en mij 100% in te zetten. Het is niet altijd gemakkelijk, maar na een training voel ik mij herboren. Dankzij het aanbod van krachtlab kan ik eindelijk op mijn sportprothese rennen omdat mijn lichaam sterk genoeg is. Ik heb dan ook besloten om mijn trainingen bij Krachtlab door te zetten en nog sterker en fitter te worden."

Dank je wel @plek_c Zonder de droommachine hadden we dit samen nooit bereikt!

Schuttersstraat 9
6181 AC Elsloo

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Openingstijden:
Maandag - vrijdag: 07.00 - 21.00
Zaterdag & zondag: 07.00 - 15.00

Volg ons op social media!