Staat binnenkort hier jouw prestatieverhaal tussen? Neem contact op!

Emma

Ik ben ruim 2 jaar geleden gestart met powerliften onder begeleiding van Krachtlab. Ik had 0 ervaring met de sport powerliften, maar al snel werd mij duidelijk dat ik deze sport wilde beoefenen. Samen met mijn coach Nicky heb ik dan ook mijn eerste wedstrijd gedraaid, dit was zo’n leuke ervaring dat er nog vele wedstrijden volgden.
 
De begeleiding binnen Krachtlab is kortom geweldig. De kennis, ervaring en passie van iedere coach maakt Krachtlab bijzonder in mijn ogen. Mijn coach Nicky is iemand die heel erg open minded is, hiermee bedoel ik dat hij niet 1 methode toepast maar echt per atleet kijkt wat nodig is op dat moment.
 
Bij Krachtlab ontvang je niet alleen een gepersonaliseerd trainingsschema, maar ook macro-optimalisatie en metingen. Het fijnste vind ik misschien wel de wedstrijd coaching die je ontvangt. Alles wordt geregeld door Krachtlab en jij als atleet hoeft je nergens zorgen over te maken.
 
Terugkijkend op deze 2 jaar bij Krachtlab ben ik heel tevreden met mijn progressie. Dit heeft geresulteerd in 2 zilveren medailles op het Nederlands Kampioenschap.

Schuttersstraat 9
6181 AC Elsloo

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Openingstijden:
Maandag - vrijdag: 07.00 - 21.00
Zaterdag & zondag: 08.00 - 15.30

Roda J.C. Ring 83-A 
6466 NH Kerkrade

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Openingstijden:
Maandag - vrijdag: 07.00 - 21.00
Zaterdag & zondag: 08.00 - 13.00

Volg ons op social media!